Bavaria brouwerijcafé

Arrangementen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Arrangementen

Workshops

Naast de diverse spellen en gemotoriseerde activiteiten bieden wij ook unieke workshops aan. Indien gewenst kunnen deze gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. 

Tapcursus 'the perfect serve' 
Leer tijdens deze cursus alles over het tappen, uitschenken en serveren van een perfect glas Bavaria. Belangrijke kennis voor thuis en in het café. Allereerst word je door een professional voorzien van de nodige kennis. Daarna ga je natuurlijk zelf aan de slag. Na enkele tips van de professional ben jij klaar om de strijd met jou vrienden, collega’s of familieleden aan te gaan. Wie gaat er met de titel ‘the perfect serve’ naar huis?

Bierborrelplank maken 
Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van een gepersonaliseerde borrelplank. Ga jij voor die stoere borrelplank of voor een pakkende tekst? Laat je bezoek vervolgens versteld staan van je eigen unieke borrelplank. 
 

Toch op zoek naar een andere activiteit? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenbierproeverijenrondleidingen/musea.