Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Workshops

Wij hebben diverse dagprogramma's beschikbaar welke bestaan uit een ontvangst, een workshop, de Bavaria Brouwerijtour en tenslotte een lunch of diner. Ons workshop aanbod bestaat uit activiteiten met een bierig tintje, voor elke doelgroep een bijzondere workshop: tapcursus "The Perfect serve", "Koken op open vuur", bierborrelplank maken en tot slot "do it yourself - flesjes in betonlook".

Tapcursus 'the perfect serve'
Leer tijdens deze cursus alles over het tappen en serveren van een perfect glas Bavaria. Allereerst wordt je door een professional voorzien van de nodige voorkennis over glaswerk, spoelen, tappen, serveren en presenteren. Daarna ga je natuurlijk zelf aan de slag! Na enkele tips van de tap-professional ben jij klaar om de strijd met jouw vrienden/collega’s of familieleden aan te gaan. De vraag is: “wie gaat er met de titel ‘the perfect serve’ naar huis? Minimaal 10 personen.

Workshop “Koken op open vuur”
Deze workshop “koken op open vuur” is een gezellig, sfeervol en smakelijk team-, bedrijfs -, vrienden-, en/of familie-uitje. Een uitje waarbij samenwerken centraal staat. Onder leiding van een professional leert u diverse technieken om een 4-gangen diner te bereiden op knapperend haardvuur en de Dutch Oven. Minimaal 20 personen.

Bierborrelplank maken
Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van een gepersonaliseerde borrelplank. De borrelplank maak je uniek door het beschilderen van de schaaltjes met porseleinverf en posca-pennen. Minimaal 6 personen.

Workshop “Do it yourself – flesjes in betonlook"
Tijdens deze creatieve workshop ga je in drie stappen leren hoe je verschillende formaten flesjes een echte betonlook geeft. Ieder flesje wordt uniek vanwege de verschillende afmetingen en door jouw eigen versiering.
Gepresenteerd op een mooi plateau met bijpassende bloemen vormen deze flesjes een ware eyecatcher in jouw interieur.

 

Zit het voor u geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Gemotoriseerd - Bavaria Brouwerijtour, Spellen - Bavaria Brouwerijtour, Proeverijen - Bavaria BrouwerijtourRondleidingen/musea - Bavaria Brouwerijtour en de Bierboot-Bavaria Brouwerijtour.