Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Spellen

Wij hebben diverse dagprogramma's beschikbaar welke bestaan uit een ontvangst, een spel, de Bavaria Biertour en tenslotten een lunch of diner. Deze dagprogramma's zijn geschikt voor  jong en oud, zakelijk en particulier. Ons spellen aanbod bestaat uit: The Bavaria Escape, Bavaria Beergames, Expeditie Brabant, Bubble Voetbal, Foto Hilaria, Bier en Bitterballenbingo, Bavaria CafeQuiz, Escape room "lawine gevaar", Hoogte activiteiten op de klimtoren en een schietcursus bij het Gilde.

The Bavaria Escape: NIEUW!

Het recept wat Ambrosius Swinkels ontwikkeld heeft ligt achter slot en grendel. Hij geeft jullie tijdens “The Bavaria Escape” de kans om het familierecept te achterhalen, zodat jullie het zelf thuis kunnen brouwen. Maar eerst gaat hij jullie testen op kennis van het brouwproces, de ingrediënten van het bier en een goede dosis gezond verstand. Jullie gaan in groepen verschillende opdrachten in en rondom Bavaria Brouwerijcafé uitvoeren. Door middel van die opdrachten gaan jullie codes kraken en kunnen jullie sleutels verdienen om het recept te bevrijden. Jullie hebben maar beperkt de tijd dus start de zoektocht naar het recept en speel volgens de regels. Mochten jullie slagen dan kunnen jullie uiteraard gaan genieten van het bier, anders verdwijnt het recept voor honderd jaar achter slot en grendel. Minimaal 15 personen.

Bavaria CaféQuiz
Onze CaféQuiz is een actieve quiz waarbij de zintuigen optimaal worden geprikkeld. De teams gaan aan de slag met diverse breinbrekende kennisvragen, een bierproefopdracht en het thuis brengen van beeldmateriaal, uiteraard met een kleine knipoog naar Bavaria. Minimaal 15 personen.

Reuze Bierpong
Is jullie gezelschap competitief aangelegd? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens het spelen van reuze bierpong. Reuze bierpong wordt hetzelfde gespeeld als bierpong, maar dan met grotere ballen, grotere bekers en zonder bier, waardoor het spel voor jong en oud leuk is! Winnen met jouw team lukt alleen wanneer het team behendig is en balgevoel heeft, waardoor het raken van de bekers van de tegenstanders een eitje is. Reuze Bierpong wordt niet gespeeld met bier, er wordt gespeeld met water. Spelen voor bier is uiteraard wel mogelijk. Minimaal 10 personen.

Bavaria Beergames
Wil jij tot de enige echte “Bavaria Familie” horen? Dan is het noodzaak om samen met jouw team de Bavaria Beergames te winnen!

Onze Bavaria Beergames worden begeleid door een spelleider en zijn leuk om te beleven met je vriendengroep, vrijgezellengroep, sportgroep of eigen familie. Tijdens de bierspelen ga je in teamverband de strijd met elkaar aan en beleef je hilarische momenten met het maken van een team yell en spellen in een bierig jasje, zoals bierpul sjoelen, boter, kaas & 8.6, kelnerrace, bierpong en bier op een rij. Tijdens de afsluitende, spannende, dekselse quiz wordt bepaald welk team met de titel “Bavaria Bierfamilie” naar huis gaat. Minimaal 15 personen.

Expeditie Brabant
Tijdens teamspel expeditie Brabant wordt elk team getest op het maken van een juiste taakverdeling, tactisch spelen, samenwerken, uithoudingsvermogen en juiste communicatie. Het team dat deze taken het beste onder de knie heeft gaat tijdens de finale eilandraad met de eretitel “meest strijdlustige Brabanders” naar huis! Er worden een vijftal proeven gespeeld denk daarbij aan proeven zoals de kennisproef, katapult proef, watertransportproef, evenwichtsproef, uithoudingsvermogenproef, schietproef, krachtproef, inzichtproef, vertrouwensproef en inschattingsproef. Deze activiteit leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, familieuitjes en vriendenuitjes. Minimaal 15 personen.

Bubble voetbal
Heb jij al kennis gemaakt met Bubblevoetbal? Nee? Kom dan met jouw vrienden, familie of team bij ons deze hilarische balsport beleven! Bubblevoetbal is voetbal maar dan in een origineel jasje, namelijk een jasje in de vorm van een bubblebal en geschikt voor iedereen met teamgevoel. De bubblebal zorgt ervoor dat je onhandig door de zaal manoeuvreert, bij vallen zacht landt en de bal functioneert als een waar schild. Deze wedstrijd kan zelfs door niet-voetbaltalenten gewonnen worden! Minimaal 12 personen.

Bier en Bitterballen bingo
Ouderwets bingo met een enthousiaste presentatrice die zorgt voor de sfeer tijdens de bingorondes. Geheel in stijl worden de bingo kaarten uitgedeeld en aan de nostalgische bingomolen gedraaid. Tijdens de bingorondes wordt u vermaakt met verschillende hits die een hoog meezing-gehalte hebben. Van Jan Smit tot Zangeres zonder Naam; van Lenny Kuhr tot André Hazes. Uiteraard gaan de winnaars met een leuke prijs naar huis. Minimaal 25 personen.

Escape room "Lawine gevaar"
Ga samen met jouw collega's, vrienden, familieleden of teamgenoten op avontuur in de escape room "lawine gevaar" en ervaar binnen 60 minuten of jouw team goed genoeg kan samenwerken! Het doel is dat het gezelschap, een groep wandelaars in de bergen, door het oplossen van raadsels en puzzels binnen een uur ontsnapt aan de lawine. En als dat niet lukt dan ...

Hoogte activiteiten op de klimtoren
Tijdens de hoogte activiteiten ga je de uitdaging aan samen met jouw collega's, vrienden, familieleden of teamgenoten. De activiteiten vinden plaats op diverse hoogtes, deze variëren van 4 tot 9 meter. Je klimt en klautert over diverse obstakels en abseilt waarna je weer met beide benen op de grond staat. Klim jij met ons naar de top? 

Schietcursus bij het Gilde
Na de 15e eeuw ontstonden in het Brabantse landschap de schuttersgilden, die in de steden een militaire taak hadden doch op het platteland alleen gezelligheidsverenigingen waren met behoefte aan ontspanning door b.v. schietoefeningen op de vogel. Deze schietoefeningen willen zij u laten ervaren vandaag de dag. U krijgt allereerst een uitleg over de geschiedenis en de attributen van het gilde, aansluitend gaat u de schuttersgildegeschiedenis zelf ervaren. U kunt op het gildeterrein kruisboogschieten, luchtbuksschieten of met een geweer schieten.  Met een geweerschieten is niet voor iedereen toegankelijk. Indien u het gezelschap slechts één activiteit wil laten ervaren of een keuze wil geven uit twee activiteiten of drie activiteiten is dit ook mogelijk. Minimaal 20 personen. 

Zit het voor u geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Gemotoriseerd - Bavaria Biertour, Workshops - Bavaria Biertour, Proeverijen - Bavaria BiertourRondleidingen/musea - Bavaria Biertour en de Bierboot - Bavaria Biertour.