Bavaria brouwerijcafé

Arrangementen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Arrangementen

Gemotoriseerde activiteiten

Wij hebben een tweetal gemotoriseerde activiteiten in ons assortiment. Indien gewenst kunnen deze gecombineerd worden met onze andere activiteiten, een lunch of een diner. Bij grote groepen is het ook mogelijk activiteiten te combineren.

E-Chopper rijden 
Ontdek diverse (land)wegen en kronkelende sluiproutes in de omgeving van Lieshout. Een E-Chopper is een avontuurlijke, milieuvriendelijke scooter met een elektromotor en een stoer uiterlijk. Voordat je vertrekt met de E-Chopper word je voorzien van een korte instructie over het voertuig. Daarnaast ontvang je een digitale route op je smartphone welke je op het stuur bevestigd. Nu ben je klaar om op pad te gaan.
De bestuurder van de E-Chopper moet minimaal beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Solex tocht 
Heerlijk samen touren door het Brabantse land op een ouderwetse solex van terras naar terras. Tijdens het solex rijden krijg je de mooiste plekjes in en rondom Lieshout te zien. Sluit de dag af met een hapje en een drankje in het Bavaria Brouwerijcafé. 
De bestuurder van de solex moet beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Toch op zoek naar een andere activiteit? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, workshopsbierproeverijenrondleidingen/musea.