Bavaria brouwerijcafé

Bavaria Brouwerijtour

Al generaties lang brouwt Bavaria, gelegen in Lieshout, bier met veel plezier. Johannes Swinkels neemt jullie graag mee op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij. Gewapend met een proefglas ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Je ontdekt waarom Bavaria in blinde smaaktesten vaak als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som en leer hoe een perfect Bavaria wordt gebrouwen. En om ook thuis na te genieten van de Bavaria Biertour krijgt elke bezoeker na afloop een Bavaria geschenk. De Bavaria Brouwerijtour is inclusief twee heerlijke Bavaria Pilsener, bitterballen en een Bavaria Souvenir. 

Bavaria Brouwerijtour > 10 personen: maandag t/m zondag
Bavaria Brouwerijtour < 10 personen: zaterdag en zondag om 15.00 uur 

Uitbreidingsmogelijkheden
Het Bavaria Brouwerijcafé is het start- en tevens eindpunt voor deze rondleiding door de brouwerij en is te combineren met een lunch, diner, borrel, feestavond en/of vergadering. Daarnaast bieden wij ook diverse aanvullende activiteiten, zoals: 

- Gemotoriseerde activiteiten: jeep rijden, kever rijden, solex rijden
- Spellen: Bavaria Beergames, foto Hilaria, Bier en Bitterballen bingo, Pubquiz, Escape Quiz, schietcursus bij het Gilde, Expeditie Brabant, Bubble voetbal.
- Workshops: "koken op open vuur" en "the perfect serve" tapcursus
- Proeverijen: High beer en La Trappe proeverij
- Rondleidingen/musea: Daf museum,  Philips wandeling, de PSV tour
- De Bierboot

Kortom wij nemen graag de organisatie van het door jou te organiseren uitje of feestje uit handen. U kunt met gemak de gehele dag bij ons vertoeven!