Bavaria brouwerijcafé

Arrangementen

Bavaria Brouwerijtour

Al generaties lang brouwt Bavaria, gelegen in Lieshout, bier met veel plezier. Johannes Swinkels neemt jullie graag mee op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij. Gewapend met een proefglas ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Onder leiding van een gids ontdek je waarom Bavaria in blinde smaaktesten vaak als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som en leer hoe een perfect Bavaria wordt gebrouwen. De Bavaria Brouwerijtour is inclusief twee heerlijke Bavaria Pilsener, bitterballen en een Bavaria Souvenir.

Groepen tot 10 personen:
Elke zaterdag start er om 13:30 uur en 15.30 uur een Bavaria Brouwerijtour waar je met elk gewenst gezelschap aan deel kunt nemen.Via https://tickets.bavaria.nl/nl/tickets kun je tickets boeken voor de Bavaria Brouwerijtour. 

Groepen vanaf 10 personen
De rondleiding voor groepen groter dan 10 personen is te boeken van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20:00 uur. Neem hiervoor gerust telefonisch contact op via 0499 42 55 85 of per mail info@bavariabrouwerijcafe.nl
 

Uitbreidingsmogelijkheden
Het Bavaria Brouwerijcafé is het start- en tevens eindpunt voor deze rondleiding door de brouwerij en is te combineren met een lunch, diner, borrel, feestavond en/of vergadering. Daarnaast bieden wij ook diverse aanvullende activiteiten, zoals: 

- Gemotoriseerde activiteiten: Solex rijden en E-Chopper rijden
- (Bier)spellen: Bavaria Beergames, Bavaria CaféQuiz, Swingo en Rap naar de Tap
- Workshops:  'the perfect serve' tapcursus
- Proeverijen: High beer, bierproeverij en de bierproefwedstrijd
- Rondleidingen/musea: PSV tour

Kortom wij nemen graag de organisatie van het door jou te organiseren uitje of feestje uit handen. Je kan met gemak de gehele dag bij ons vertoeven!