Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Rondleidingen/musea

Wij hebben diverse dagprogramma's beschikbaar welke bestaan uit een ontvangst, een rondleiding of bezoek aan een museum, de Bavaria Biertour en tenslotte een lunch of diner. Deze dagprogramma's zijn geschikt voor zowel jong als oud. Rondleidingen/musea die gecombineerd kunnen worden met de Bavaria Biertour en een lunch/diner zijn: een rondleiding bij het DAF museum, de Philips wandeling of een bezoek aan het PSV stadion. 

Brabants Trots, bezoek aan DAF museum
De ”C.V. Hub van Doorne, machine en reparatie inrichting” maakte aanvankelijk eenvoudig constructiewerk. De werkplaats was in feite een grote smidse. Deze smidse, die geheel gerestaureerd is, is alleen al een bezoek aan het DAF Museum waard, omdat het boeiend is te zien welke gereedschappen men toen gebruikte naast het smidsvuur. In 1932 werd de firmanaam gewijzigd in ”Van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek”,kortweg DAF. De productie van aanhangwagens en opleggers verliep voorspoedig o.a. vanwege de legendarische vedergewicht-oplegger met automatische koppeling. Minimaal 10 personen.

Philips Wandeling
Eindhoven is onlosmakelijk verbonden met Philips en Philips met Eindhoven. Gerard, Anton en later Frits, creëerden een nieuw klimaat voor de stad met alle gevolgen van dien. Werkgelegenheid, architectuur en kennis gaven de stad een nieuwe identiteit en mentaliteit. Zichtbare en onzichtbare Philipsplekken vormen de rode draad van de Phlipswandeling. Historie, heden en toekomst smelten samen en schetsen een totaalbeeld van de bijzondere Philipsfamilie en het bedrijf. Minimaal 10 personen.

PSV Stadion tour
Meer dan 100 jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon, de Frederiklaan te Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verassen door de rijke historie van PSV door een bezoek aan het PSV Museum. Minimaal 15 personen.

Zit het voor u geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Gemotoriseerd - Bavaria Biertour, Spellen - Bavaria Biertour, Workshops - Bavaria BiertourProeverijen - Bavaria Biertour en de Bavaria Bierboot.